Safvet Buzcu İlkokulu
ATATÜRK MAHALLESİ / SAADET SOKAK / NO1 UZUNKÖPRÜ/EDİRNE

VİZYON

Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

BAŞARILAR

SATRANÇ YARIŞMASI BİREYSEL VE TAKIM BİRİNCİLİKLERİ KUPALARI, RESİM YARIŞMASI DERECELERİ, İLÇE FUTSAL YARIŞMASI KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ BİRİNCİLİKLERİ.

NORMAL

8.30-14.45